Практична примена на “Алое Вера” во секојдневниот живот

1.Ја смалува болката и иритацијата на кожата предизвикана од убод на инсекти Нанесување на ладен гел од алое...

АЛОЕ ВЕРА – Чудесна билка како лек за многубројни болести

Постојат многу начини на употреба на алое вера од кои вашето тело и мозок може да имаат многу голема корист....

Докторите ова нема да ви го кажат, најдобриот лек против холестерол и против висок крвен притисок

Оваа силна мешавина посебно е ефикасна за намалување на холестеролот во човечкото тело и против висок крвен...

Ракот умира за само 42 часа од овие состојки, oваа смеса излечила повеќе од 50.000 луѓе ширум светот!!

За разлика од хемотерапијата која ги убива и канцерогените и здравите ќелии во нашиот организам, оваа смеса...

Од овие билки вашата коса ќе почне да расте како ЛУДА

Доколку сакате вашата коса да постигне брз раст, најдобро е тоа да го направите по природен пат. Постојат...

Oва е најотровна и најопасна змија во светот од која умираат голем број луѓе

Пред се зависи од тоа што подразбираме под изразот најопасна. Дали со тоа се мисли на змија, која до денес има...

Овој цицач е најбрз на светот!

 Човекот може да се движи по Земјината површина побрзо од било кој цицач… но не на своите две нозе! Дури и...

Раст на трајни заби – колку пати растат забите кај човекот?

   Забите кај човекот растат двапати во текот на животот. Првите заби се викаат млечници, а другите трајни или...

Зошто во носот се излачува слуз ?

Воздухот во нашето тело влегува низ носот. Меѓутоа, пред да влезе во белите дробови, мора да се загрее и да се...