Зошто да го посетете националниот парк Маврово?

Ако сакате да се одморете и релаксирате ваш избор нека биде националниот парк Маврово, овој парк во било која...

Островот Голем Град во Преспанско Езеро

Многумина не знаат дека и во Македонија има остров, некои ќе бидат зачудени. но после читањето на овој текст...