Моќна и интензивна 5 дневна сплит тренинг програма

Понеделник – Гради и трицепс Гради вежба 1 (Bench Press) преку практикување на power set тренинг методот Се прават...

Тренинг програма за внесување калории во текот на една недела

Ден 1 (тренинг) Потребно е да се внесуваат 3500-4000 калории. Ден 2 (одмор) Потребно е да се внесуваат 3000 калории. Ден...

Што да јадете пред и после тренинг

Еве неколку совети што треба да јадете пред и после тренинг за да извлечете максимум за телото: Ако немате...