Едноставна тренинг програма за поцврсти грбни мускули!

Вежба број 1 (Преден лат опаѓачко) Се прават 4 серии од оваа вежба со 14, 12, 10, 8 повторувања редоследно во секоја...

Тренинг програма на професионалниот бодибилдер Каи Грин

Професионалниот бодибилдер Каи Грин од Њу Јорк, САД има огромни мускули и телесна маса. Каи го употребува...

Програма за максимална напумпаност на бицепсот

Вежба број 1 (Скот клупа бицепс кадрици)Се изведуваат 3 серии од оваа вежба. За првата серија се одбира полесна...

4 трицепс вежби за дефиниран и масивен изглед нa рацете

Вежба број 1 (Tricep Pressdown)  Најпрво се прават 1-2 серии за загревање од оваа вежба со користење на помала тежина и...

Неколку основни вежби за цврст и супер дефиниран стомак!

Редовната и правилна исхрана, нискиот процент на телесни масти и генетиката се најважните непишани правила...

Сакате секси нозе и затегнат задник без мака? Овие три лесни вежби се вистинска работа за вас

Задникот воопшто не мора да биде најпроблематичниот дел од женското тело, или барем така мисли бразилскиот...

Јога вежби во текот на бременоста

Јогата е древно знаење за човекот, за животот. Не учи како да ги спознаеме и хармонизираме процесите во...

Голем напредок со мал буџет

Бодибилдингот е 24 часовна “работа”, која бара дисциплина, посветеност и голем вложен труд. Не е ефтин...

Како растат мускулите?

Скелетните мускули всушност се изградени од мускулни клетки, наречени мускулни влакна. Процесот на растење...

4 важни работи на кои треба да внимавате пред тренинг

За да го извлечете максимумот од секој тренинг, потребно е добро да го испланирате. Како што наведува...

Музика-најголема мотивација за тренинг

Вежбање, било во теретана или надвор, понекогаш знае да биде повеќе психички напорно отколку физички. За да...

Моќна и интензивна 5 дневна сплит тренинг програма

Понеделник – Гради и трицепс Гради вежба 1 (Bench Press) преку практикување на power set тренинг методот Се прават...