Причини и лечење на синдром на “суво око”

Суво око или поточно кажано синдром на суво око е состојба, при која доаѓа до намалување на лачењето на солзи...

Како да се избориме против мозочниот удар?

Најдобар начин за превенција и ублажување на напредокот на болеста е умерен и здрав стил на животот....