4 важни работи на кои треба да внимавате пред тренинг

За да го извлечете максимумот од секој тренинг, потребно е добро да го испланирате. Како што наведува...

Музика-најголема мотивација за тренинг

Вежбање, било во теретана или надвор, понекогаш знае да биде повеќе психички напорно отколку физички. За да...

Моќна и интензивна 5 дневна сплит тренинг програма

Понеделник – Гради и трицепс Гради вежба 1 (Bench Press) преку практикување на power set тренинг методот Се прават...