Докторите ова нема да ви го кажат, најдобриот лек против холестерол и против висок крвен притисок

Оваа силна мешавина посебно е ефикасна за намалување на холестеролот во човечкото тело и против висок крвен...

Ракот умира за само 42 часа од овие состојки, oваа смеса излечила повеќе од 50.000 луѓе ширум светот!!

За разлика од хемотерапијата која ги убива и канцерогените и здравите ќелии во нашиот организам, оваа смеса...

Од овие билки вашата коса ќе почне да расте како ЛУДА

Доколку сакате вашата коса да постигне брз раст, најдобро е тоа да го направите по природен пат. Постојат...

Раст на трајни заби – колку пати растат забите кај човекот?

   Забите кај човекот растат двапати во текот на животот. Првите заби се викаат млечници, а другите трајни или...

Зошто во носот се излачува слуз ?

Воздухот во нашето тело влегува низ носот. Меѓутоа, пред да влезе во белите дробови, мора да се загрее и да се...

Дисаутономија – болест од која не чувствуваме никаква болка

Feeling blue Сигурно до сега многу пати во животот сте почувствувале болка во некој дел од телото, или низ целото...

Што ја предизвикува ќелавоста и како се лечи ?

Постојат повеќе разни видови ќелавост, но во повеќето случаеви тоа е состојба пред која човекот е беспомошен...

Зошто на човечкото тело му е потребна вода ?

Водата сочинува 60% од човечкото тело. Кога би можеле човечкото тело да го исцедите како лимон би добиле околу...

Зошто старееме?

Знаете ли дека во стариот Рим обичниот човек можел да очекува дека ќе живее најмногу 23 години? Пред стотина...